Прес-центр26 квітня 2016, 15:04

До уваги зацікавлених!

За інформацією Благодійного фонду «З країни в Україну» оргкомітет другого фестивалю «З країни в Україну» буде проводити воркшопи з проектного менеджменту та ефективних комунікацій, в рамках яких буде проводитися навчання підприємців, держслужбовців, громадських активістів та інших активних громадян міст щодо розробки проектів, роботи з проектами, формування проектного світогляду для реалізації ідей, які принесуть позитивний результат містам-учасникам.

      Воркшоп являє собою дводенний освітній проект, в ході якого учасникам надається унікальна можливість отримати навички з ефективних комунікацій, перетворення ідеї в проект, дізнатись як шукати фінансування, успішно реалізовувати цілі та завдання проекту.

      Після проведення воркшопів в кожному місті буде організована команда, яка розроблятиме конкурсний проект. А проекти-переможці гарантовано будуть реалізовані та отримають фінансову винагороду.

      Перелік міст-учасників у Луганській області проекту Фестиваль «З країни в Україну» та дати проведення воркшопів:

-         м. Сєвєродонецьк 27-28 квітня 2016 року;

-         м. Лисичанськ 05-06 травня 2016 року;

-         м. Старобільськ 07-08 травня 2016 року.

      Участь у воркшопах безкоштовна. Для участі у вищезазначених заходах необхідно заповнити анкету учасника воркшопів, після цього буде надіслано запрошення та інформація про місце та час його проведення.
Реєстрація за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/1VYNs7EIqAFZTcBqQ9iUJq0f-DQIC9DlZDFRayHf5MQc/viewform.

      Детальніше про фестиваль:  http://kraina-ua.org/.

      Довідково:

      Фестиваль «З країни в Україну» — це мандрівна культурно-просвітницька інтерактивна і мобільна платформа для всієї родини, котра активізує локальну, урбаністичну громаду міста та пробуджує громадську діяльність, об’єднуючи міських активістів, навчаючи та мотивуючи їх до нових власних проектів.