Прес-центр23 лютого 2016, 14:02

Європейський інвестиційний банк презентує посібник «Процедура закупівель. Конкурсні торги за національними процедурами.

   19 лютого об 11:00 в місті Харків в конференц-залі Будинку державної промисловості (пл. Свободи 5, ) в рамках реалізації проекту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України», що фінансується за кошти Європейського інвестиційного банку відбулася презентація посібника «Процедура закупівель. Конкурсні торги за національними процедурами», розробленого консультантами Європейського інвестиційного банку та Мінрегіону України.

   Участь в презентації взяли представники Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської та Луганської областей на території яких відбувається реалізація проекту, а також представники Міністерства фінансів України, Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

   На презентації були представлені правила та процедури закупівель, в рамках яких буде відбуватись робота з відбору підрядників на поставку товарів, виконання робіт та послуг, що будуть спрямовані на цілі проекту.

   Також під час зустрічі презентовано головні підходи соціального менеджменту і залучення зацікавлених сторін, що сприяють включенню громад та вимушених переселенців до процесу раннього відновлення України.