Прес-центр5 вересня 2017, 10:09

Реалізацію Програми підвищення кваліфікації управлінських кадрів для сфери підприємництва України, яка є складовою всесвітньої Програми «Fit for Partnership with Germany», подовжено на період до 2019 року

Реалізацію Програми підвищення кваліфікації управлінських кадрів для сфери підприємництва України, яка є складовою всесвітньої Програми «Fit for Partnership with Germany», подовжено на період до 2019 року.

У рамках Програми українські підприємці та менеджери на конкурсній основі і надалі матимуть змогу підвищувати свою кваліфікацію шляхом проходження стажування на підприємствах Федеративної Республіки Німеччина, встановлювати ділові контакти з іноземними партнерами й розширювати діяльність своїх підприємств задля виходу на міжнародні ринки.

Стажування спрямоване на підвищення кваліфікації українських менеджерів у сфері зовнішньоекономічної діяльності шляхом оволодіння ними новими компетенціями в різних сферах ведення бізнесу з німецькими й іншими іноземними партнерами.

Оскільки в області не визначено партнерську платформу Програми «Fit for Partnership with Germany», то для участі в конкурсному відборі необхідно звернутись до Донецької торгово-промислової палати, Департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Донецької облдержадміністрації (м. Краматорськ) або партнерських структур Програми, які знаходяться у містах Києві та Харкові.

         З більш детальною інформацією про Програму та умови участі у ній можна ознайомитись за посиланням: http://ukraine.managerprogramm.de, www.giz.de та на веб-сторінці Департаменту у розділі «Підприємництво» (підрозділ «Програма перепідготовки управлінських кадрів»).