Прес-центр17 жовтня 2019, 14:10

Кікбоксери Луганщини привезли зі всеукраїнської першості 21 медаль та спеціальний приз

У Бахмуті відбувся відкритий чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед спортивних клубів та ДЮСШ. Луганську область представляли 30 спортсменів, які вибороли 21 медаль: 10 золотих, 4 срібні та 7 бронзових.

Крім цього, у загальнокомандному заліку представники Луганщини посіли четверту сходинку серед 16 команд-учасників.

Так, чемпіонами змагань у своїх вагових категоріях стали: Іван Калашніков, Олександр Ткачов, Володимир Хурт, Руслан Юпатов, Дар’я Кошелева, Дар’я Щербіна, Сергій Кузнецов, Ярослав Солод та Антон Д`яченко.

Срібло чемпіонату України у Данила Ануфрієва, Діани Юзової, Максима Внукова та Данила Півоварова.

Бронзовими призерами всеукраїнської першості стали Оскар Медвєдев, Данило Тютюнник, Артур Грецький, Олександр Казанін, Олександр Белінський, Микита Пасічник та Іван Уваров.

За проявлені спортивну майстерність, стійкість і волю до перемоги команді з Луганщини вручено спеціальний приз «Золота рукавичка».

Як зазначили спортсмени, свої перемоги на змаганнях кікбоксери області приурочили Дню захисника України та присвятили своєму земляку, воїну АТО, який загинув, боронячи рубежі Батьківщини, – Юрію Гуртяку.

Тренують наших спортсменів Кирило Лашко, Сергій Солод, Костянтин  Гарбузняк, Едуард Саводченко, Олександр Савченко, Юліан Андрієвський.