Прес-центр16 лютого 2021, 14:02

На Луганщині поліцейським офіцерам громад вручили сертифікати та ключі від службових автомобілів

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай та начальник Головного управління Національної поліції в Луганській області Олег Григоров провели нараду щодо продовження розбудови інфраструктури та впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Захід,  участь у якому взяли керівники територіальних відділів поліції регіону, поліцейські офіцери та голови територіальних громад, відбувся у приміщенні ГУНП в Луганській області.

«Поліцейський офіцер громади – це ваш головний помічник у розбудові безпечного простору. Він постійно знаходиться у громаді, і завжди готовий прийти на допомогу мешканцям у будь-яких питаннях, що стосуються безпеки», – підкреслив Олег Григоров, звертаючись до голів територіальних громад.

Під час наради обговорили основні цілі і завдання проєкту, а також проблемні питання розбудови інфраструктури. Також розглянули можливість збільшення кількості поліцейських у деяких громадах, та вимоги, які потрібно виконати для цього, – це придбання автомобіля та наявність робочого місця.

Спілкуючись з учасниками наради, Сергій Гайдай сказав: «Я подивився оснащення ваших службових автомобілів і можу сказати, що там є все, що необхідно у повсякденній діяльності. Упевнений, що ви здатні впоратися з проблемами, вирішення яких вимагає суспільство від правоохоронних органів».

Після наради на площі біля Головного управління Національної поліції в Луганській області відбулось урочисте вручення десяти службових автомобілів «Renault Duster» поліцейським офіцерам громад.

«Сподіваюсь, що ви зробите усе можливе для безпечного життя жителів на території громад», – зазначив очільник Луганщини Сергій Гайдай під час церемонії.

У свою чергу, вітаючи поліцейських офіцерів громад з отриманням службового автотранспорту, начальник ГУНП Олег Григоров наголосив: «Преференції, які ми вам надаємо – це велика відповідальність перед громадами. Від вашого сумлінного відношення до професійних обов’язків залежить і ставлення громадян до великого колективу поліції Луганщини».