Прес-центр29 квітня 2023, 13:04

НМТ-2023 за кордоном: доповнено перелік міст і країн

Цього тижня досягнуто домовленостей із представниками Загреба (Хорватія), Мадрида (Іспанія), Праги (Чехія) та Сакраменто (США). Наразі передбачено, що тимчасові екзаменаційні центри буде створено в таких закордонних населених пунктах: https://testportal.gov.ua/nmt-2023-za-kordonom-rozshyreno-perelik-mist-k...

Якщо ви вже створили персональний кабінет і вибрали із запропонованого переліку менш зручний для доїзду населений пункт, а тепер з’явилася більш зручна для вас локація, — зможете після отримання сертифіката до 7 травня 2023 року змінити реєстраційні дані, вибравши місто, ближче до вашого місцеперебування під час проведення НМТ.

Попри те, що перелік міст для проходження НМТ розширено, є обмеження щодо кількості місць у спеціально обладнаних комп’ютерних центрах, запропонованих закордонними партнерами. Тож у разі вичерпання місць у певному місті воно стане недоступним для вибору. Зважайте на те, що в деяких містах / країнах тестування буде проведено тільки під час додаткової сесії. Радимо не зволікати з реєстрацією.