Прес-центр15 листопада 2018, 12:11

Працівників радіо, телебачення та зв’язку відзначили на обласному рівні

Сьогодні, 15 листопада, під час урочистої зустрічі з керівниками та працівниками телерадіоорганізацій та підприємств зв’язку їх внесок у розвиток регіону відзначив виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь.

Вітаючи їх з нагоди прийдешнього професійного свята, він наголосив: «Саме від вашої роботи залежить об’єктивність інформації, якість телекомунікаційного, Інтернет сигналу та інших видів зв’язку. Останні роки ваша діяльність пов’язана із небезпекою, коли необхідно працювати впритул до лінії розмежування. Ми вам дуже вдячні!»

До привітань приєдналися заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко та директор Департаменту масових комунікацій Олександр Костенко.

До речі, повідомлено, що нещодавно відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики, на порядку денному якого розглянуті варіанти надання фінансової підтримки регіональним телерадіокомпаніям, що здійснюють мовлення у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Ці та інші проблеми, зокрема, щодо ситуації з інформаційною безпекою у прикордонних областях України, вирішуватимуться 23 листопада на черговому засіданні Комітету.

Цього дня представники медійної сфери та зв’язку отримали низку нагород. Зокрема, менеджеру філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Регіональна дирекція UA: Донбас» Андрію Шаповалову вручено почесну відзнаку «За розвиток регіону».

Багато кого відзначено Листами подяки облдержадміністрації.

Представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Володимир Горобець нагородив декількох представників галузі відповідними Грамотами.       

Головний консультант Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександр Бухтатий вручив відзнаки Президента України – іменні годинники – директору Луганської філії Концерну РРТ Віктору Дриндаку та директору КП «Інформаційно-інноваційний центр» Дмитру Сурженку.

Крім того, директор ТОВ «МЕДІА «Новини Сватівщини» Юлія Огданська отримала Грамоту від командування окремої бригади морської піхоті ВМС України Збройних Сил України.

Нагородою Львівської обласної ради за зайняте друге місце у фотоконкурсі «Наші герої», проведеного у рамках проекту «Україна єдина: журналісти Львівщини та Луганщини – «За», відзначено учасника АТО Валентина Ткалича.

Також представники засобів масової інформації взяли участь у Міжрегіональному семінарі-нараді «Роль місцевих мас-медіа у справі розбудови військово-цивільного партнерства у сфері медіа: громадська ініціатива, механізми реалізації та державна політика».