Прес-центр7 грудня 2020, 09:12

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня місцевого самоврядування

Шановні депутати, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Дорогі земляки!

День місцевого самоврядування – одна з дат, пов’язаних і з здобуттям українцями незалежності і розбудовою власної демократичної держави.

Цього року він особливий та доленосний для усіх громад. Адже саме вам, новообраним  депутатам, доведеться будувати місцеву владу в умовах змін територіального устрою та законодавчої бази, завойовувати повагу тих людей, які не віддавали за вас свій голос.

Я вірю, що більшість з вас, незалежно від того, під якими знаменами ви прийшли у місцеві ради, не зрадять довіри людей заради далекоглядних політичних планів деяких партійних босів. Адже можна скористатись ситуацією та «купити» голоси виборців за обіцянки солодкого життя, але авторитет влади здобувається тільки справами!

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями розбудовувати Луганщину. Разом з економічними, освітніми та медичними реформами ми будемо утверджувати нові стандарти взаємодії влади та громади. Тож нехай фундаментом для нашої співпраці завжди будуть професіоналізм, компетентність, відповідальність та гідна громадянська позиція кожного.

Від щирого серця бажаю усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань.  

З повагою

Голова Луганської обласної державної

адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                                         Сергій Гайдай