Прес-центр25 травня 2018, 14:05

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди 25-річного ювілею Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка

Дорогі курсанти, студенти, випускники! Шановні викладачі!

Щиро вітаю вас з 25-річним ювілеєм вашого закладу вищої освіти, який є справжньою гордістю Луганщини.

Із засновником вишу Едуардом Олексійовичем Дідоренком, ім’я якого носить університет, я був знайомий особисто. Його запал, порядність, високий професіоналізм, людяність і патріотизм досі живуть у цих стінах.

Так, вам довелося у зв’язку з окупацією Луганська змінити стіни у буквальному сенсі, але вдалося зберегти головне – вірність Українському народові, честь і гідність. Попри всі труднощі переселенців, ви не зупинили навчальний процес і не роз’їхалися у пошуках більш комфортних умов.

Ми разом з ректором Віталієм Мар’яновичем Комарницьким боролися за повернення закладу на терени рідної Луганщини. І в жовтні 2016 року урочисто відзначили цю знаменну в житті області подію.

Ви потрібні Луганщині! Питання безпеки і захисту прав людей вже п’ятий рік не втрачають своєї особливої актуальності на Сході України.

Шановні викладачі і ветерани педагогічної праці! Я дякую кожному з вас за неоціненний внесок у справу виховання майбутніх правоохоронців, за розбудову України як правової держави.

Дорогі курсанти, студенти та випускники! Ви обрали дуже відповідальну і почесну справу – стали на варті законності і правопорядку. Я бажаю вам досягти у ній успіхів, завжди з гордістю і вдячністю згадувати свою Alma Mater.

 

З повагою

Голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                       Юрій ГАРБУЗ