Архів новин

28 мая 2018

Лугащина входить в "золоту середину" регіонів за показниками децентралізації!

Станом на 10.05.2018 року Луганська область займає 11 місце серед регіонів України за індикаторами децентралізації, визначеними Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, тобто входить в "золоту середину".

АМУ оголошує конкурс на фінансування короткострокових гендерних ініціатив

Асоціація міст України в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) розпочинає прийом заявок від міських рад-членів АМУ на фінансування короткострокових ініціатив, що сприятимуть участі жінок у місцевому економічному розвитку.
Заявки приймаються до 08 червня 2018 року включно.

Практики господарювання: у Новопсковській громаді створюються умови для безпечного паркування велосипедистів

У Новопсковській об'єднаній територіальній громаді за фінансової допомоги ПРООН придбали 10 сучасних нових велопарковок і встановили їх силами комунального підприємства «Новопсковжитло». Місця для велопарковок визначали активісти, спілкуючись з місцевими жителями віком 10+.

Біловодська об'єднана територіальна громада має намір реалізувати пілотний проект з місцевого економічного розвитку

Біловодська об'єднана територіальна громада в рамках проекту ПУЛЬС, який впроваджує Асоціація міст України за фінансової підтримки USAID, має намір реалізувати пілотний проект з місцевого економічного розвитку.

Новини ООС: Попаснянщина знову опинилась під ворожим вогнем

Сьогодні після опівночі російсько-окупаційні війська двічі відкривали вогонь у напрямку населених пунктв вздовж лінії розмежування.
Зокрема, по укріпленнях наших захисників поблизу околиць Новозванівки застосовувались автоматичні гранатомети та стрілецька зброя.