Прес-центр22 лютого 2017, 15:02

02 березня 2017 року в Харківській ТПП відбудеться засідання Міжнародного Трейд-клубу

02 березня 2017 року з 11-30 до 13-00 в Харківській ТПП відбудеться засідання Міжнародного Трейд-клубу.

Участь у заході надасть унікальну можливість налагодити ділові відносини більш ніж з 10-ма країнами, поспілкувавшись з представниками іноземних дипломатичних місій в Україні.

Мета зустрічі – ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом промислових підприємств Харкова, сприяння у встановленні міцних ділових контактів між українськими та іноземними бізнесменами.

На сьогоднішній день Харківська ТПП очікує представників дипломатичних місій наступних країн: Литва, Австралія, Румунія, Бельгія, Угорщина, Австрія, Україна, Словаччина, Китай. Список представників країн не є остаточним і очікується його поповнення.

Участь у роботі Міжнародного Трейд-клубу - це нові можливості в пошуку нових партнерів, ринків збуту для українських виробників і постачальників товарів і послуг, вкладення і отримання інвестицій.

На зустрічі представники підприємств зможуть особисто провести двосторонні переговори і передати свої комерційні та інвестиційні пропозиції членам Міжнародного Трейд-клубу.

Просимо звернути увагу на те, що всі Ваші пропозиції повинні бути надані в електронному вигляді на англійській мові.

Кількість примірників – по 1 примірнику для представника кожної країни, яка Вас зацікавила.

Участь безкоштовна.

Для реєстрації необхідно до 28 лютого надіслати заповнену форму заявки.

Кількість місць - обмежена.

Додаткові питання за телефоном: 751 99 46, e-mail: ves@kcci.kharkov.ua, tatjanachumak@kcci.kharkov.ua, ves1@kcci.kharkov.ua

Контактні особи – Чумак Тетяна Яковлєва Яніна.