Прес-центр19 cічня 2018, 10:01

6-Й ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОРУМ AFRICA CEO FORUM В АБІДЖАНІ

З 26 по 27 березня 2018 року у м. Абіджан (Кот-д’Івуар) відбудеться 6-й інвестиційний форум AFRICA CEO FORUM, присвячений розвитку приватного сектору в Африці.

Захід, який є платформою для ділових зустрічей директорів мжнародних та африканських підприємств, організовано групою Jeune Afrique у співробітництві з Міжнародною фінансовою корпорацією та швейцарською компанією Rainbow Unlimited.

Форум висвітлює нову стратегічну спрямованість IFC (Міжнародна фінансова корпорація - член Групи Світового банку) на створення ринків, яка включає в себе розміщення розвитку Африки в центрі її пріоритетів через мобілізацію приватних інвестицій. 

Зростаюча участь представників державних рішень на Форумі забезпечить основну платформу для діалогу між державним та приватним секторами. Форум залучає великих інвесторів, щоб обговорити найважчі проблеми розвитку регіону. Розширюючи свою роль на Форумі, МФК поглиблюватиме стратегічні відносини та заохочуватиме діалог між державним та приватним секторами, який може призвести до збільшення можливостей для приватних інвесторів в Африці.

Основними темами дискусій стануть: розвиток ринків капіталу, лідерство жінок, підвищення приватної освіти, фінансування стартапів, вдосконалення належного управління чи працевлаштування молоді.

Більш детальна інформація – на сайті: www.theafricaceoforum.com/en/

Тел.: (+331) 44 30 18 17, моб.тел.: (+336) 09 66 92 94

Ел.адреса: f.serfaty@jeuneafrique.com