Прес-центр17 березня 2017, 15:03

ЧЕТВЕРТИЙ УКРАЇНСЬКО-КОРЕЙСЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ

В рамках подальшої реалізації програми співробітництва України та Республіки Корея, в період з 09.04.2017 по 14.04.2017 відбудеться закордонний візит української делегації. Підготовка заходу здійснюється ТПП України за підтримки Посольства РК в Україні, Корейського агентства зі сприяння торгівлі та інвестиціям (KOTRA), Корейської міжнародної асоціації торгівлі (KITA), Посольства України в РК та інш.

В рамках візиту 11 квітня у виставковому комплексі COEX (м. Сеул) відбудеться «Четвертий українсько-корейський економічний форум» (далі – Форум) присвячений активізації кооперації України та Кореї в таких сферах: енергетика, АПК, машинобудування (в т.ч. літакобудування), ІТ, медицина, інфраструктура. На Форумі презентуватимуть «Майстер-план економічного співробітництва між Україною та Кореєю», а також низку українських інвестиційних проектів; відбудуться В2В-переговори між  діловими колами Сторін.

Програма перебування (https://ucci.org.ua/uploads/files/58c9184aee795.pdf) також включає відвідання корейських компаній, міжнародної виставки Bio Korea та вільної економічної зони в м. Інчхон (розташований другий найбільший морський порт Кореї). Зона діє з 2003 року, розташована в 30 км від Сеулу. Щорічна виставка Bio Korea – один з провідних світових майданчиків на якому демонструються передові досягнення біоіндустрії, використовуваних в фармацевтиці, косметології; медичне та лабараторне обладнання, біо-ІТ тощо; проводяться конференція та бізнес-форум (детально – на сайті http://www.biokorea.org/).

Для участі у діловому візиті необхідно до 24.03.2017, заповнити електронну анкету за посиланням: https://goo.gl/XwLdah та надіслати до ТПП України презентаційні матеріали про Ваше підприємство (англійською), разом з документами необхідними для відкриття візи.

Інвестиційні проекти надавані українськими учасниками включатимуться до розгляду на Форумі в разі їх належності до вищезазначених сфер, врахування специфіки двостороннього співробітництва та повинні оформлятися за шаблоном, що додається.

Контактні особи в ТПП України: Заступник керівника Дирекції міжнародного співробітництва Болдирь Г.М., тел. +38 (044) 272-29-40, ел.пошта: bgn-ier@ucci.org.ua; провідний консультант Дирекції міжнародного співробітництва Даницький М.М., тел. +38 (044) 278-18-15, ел.пошта: dmn-ird@ucci.org.ua