Прес-центр2 березня 2018, 13:03

«ЕКСПОРТНИЙ ДЕНЬ В ЖИТОМИРІ»

13 березня, в рамках «Експортного дня» відбудеться виїзне засідання Ради з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України «Житомир. Діалог влади до бізнесу». Засідання пройде під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, та за участі Торгового представника – Заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталії Микольської, керівника Офісу з просування експорту Мар’яни Каганяк та інших представників центральних та місцевих органів влади.

В ході засідання планується напрацювання спільних з бізнесом рішень щодо розвитку експортного потенціалу регіону, за участі представників релевантних органів державної влади.

Деталі щодо місця проведення та часу початку заходу буде додатково повідомлено усім зареєстрованим учасникам.

Організатори заходу:

Офіс з просування експорту, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України за підтримки OSCE Project Coordinator in Ukraine та Житомирська ОДА.

РЕЄСТРАЦІЯ* триває до 15:00, 6 березня 2018 рок за посиланням: https://goo.gl/forms/SwQOrJcYb73TIqNL2

Просимо зазначити в реєстраційній формі основні запитання та виклики, із якими Ви стикалися в ході експортної діяльності, а також надати Ваші пропозиції щодо вирішення таких проблемних питань. Для Вашої зручності, проблеми та пропозиції можна також подати у розгорнутій формі на електронну адресу exportcouncil@me.gov.ua.

*Кількість місць є обмеженою.

**У програмі можливі зміни. У разі змін усі зареєстровані учасники будуть поінформовані відповідно.

***Реєстрація відбувається у порядку черги і може бути закрита раніше у випадку, якщо кількість зареєстрованих учасників досягне ліміту місткості зали.

Додаткова інформація з телефоном: +38 063 740 0335, Анастасія Крилова