Прес-центр8 листопада 2017, 10:11

Форум «Економічні можливості постраждалим від конфлікту»

Проект USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» сприятиме розвитку підприємництва на Луганщині та створенню нових робочих місць для ВПО та інших категорій населення, що постраждали від конфлікту 

15 листопада 2017 року з 10:00 до 13:30 у Сєвєродонецьку проходитиме регіональний форум «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», під час якого буде презентовано новий проект USAID.

Луганська обласна державна адміністрація є партнером цього проекту, а Департамент зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності є співорганізатором регіонального форуму.

Проект USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» працюватиме в області протягом наступного року та забезпечить умови для розвитку створення бізнесу силами ВПО та представників місцевих громад, сприятиме переміщенню бізнесу із зони АТО та надаватиме консультаційну та експертну підтримку підприємницьким ініціативам в області, які будуть спрямовані на вирішення проблем працевлаштування ВПО, демобілізованих військовослужбовців, жінок, людей з інвалідністю та ін.

Участь у роботі Форуму візьмуть представники Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України; Департаменту соціального захисту населення Луганської обласної державної адміністрації; Болотський Сергій Володимирович, директор Луганського обласного центру зайнятості; Медведчук Сергій Миколайович, директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської обласної державної адміністрації; Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської обласної державної адміністрації; Наталія Карбовська, директор Проекту USAID “Економічні можливості постраждалим від конфлікту”; Мілена Горячковська, координатор Проекту USAID “Економічні можливості постраждалим від конфлікту”; Кирило Дубровін, голова громадської організації «Сєвєродонецька молодіжна рада», координатор проекту у Луганській області.

Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» в Луганській області впроваджується Українським Жіночим Фондом у співпраці з громадською організацією «Сєвєродонецька молодіжна рада» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Місце проведення Форуму – Луганська обласна державна адміністрація (зала засідань, 4 поверх), м. Сєвєродонецьк, пр-т Центральний, 59.

Просимо підтвердити Вашу участь і зареєструватися онлайн:https://docs.google.com/forms/d/1MtGfqrQHtIqeDEoiAY-AwQD1UMghbcG3eXfqzLJ...

або надіслати лист на e-mail eopac.lg@gmail.com (у листі вказати контактну інформацію,у темі листа зазначити: участь у форумі) або за тел. (098) 002 99 88. 
Є можливість компенсації проїзду з інших населених пунктів Луганської області (компенсація проїзду тільки автобусом, при наявності проїзного квитка).
Контактна особа Проекту у Луганській області – Кирило Дубровін.