Прес-центр16 лютого 2017, 16:02

Генеральне консульство Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку оголосило конкурс на фінансування мікропроектів організацій / установ / об'єднання (не підприємств) у 2017 році

За інформацією Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку (офіс Дніпро) оголошено конкурс на фінансування мікропроектів організацій / установ / об'єднання (не підприємств) у 2017 році.

Мікропроекти - це проекти з коротким терміном реалізації (макс. 6 місяців, завершення щонайпізніше 30.11.2017), які спрямовані на поліпшення умов життя та задовільнення основних потреб бідних і найбідніших верств населення та мають довгострокову дієвість.

Заявку до закінчення терміну її подання можуть подавати організації / установи (не підприємства), які не спроможні профінансувати свій проект лише власними силами.

Умови надання підтримки

Генеральне консульство підтримує організації/ установи у здійсненні їхніх проектів шляхом надання часткового фінансування, за умови, що заявник не може сам реалізувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника (також і нефінансової природи, наприклад, у формі виконання робіт або надання робочої сили чи приміщень). Можливе часткове фінансування третьою стороною.

* Максимальна сума гранту становить, як правило, 5000 євро.

* Закупівлі, які необхідні в рамках проекту, здійснюються винятково в Україні.

* Проект не повинен призводити до повторних зобов'язань Генерального консульства.

* На одну організацію/об'єднання / установу може бути подана лише одна заявка.

* Виконавець проекту має бути спроможним самостійно нести поточні витрати або заробляти кошти на їхнє покриття за рахунок проекту.

* Заходи з надання підтримки приватним особам, підприємствам чи органам влади, купівля комп'ютерної та мультимедійної техніки, а також субсидіювання поточних витрат (зарплати, витратні матеріали, електроенергія, газ, транспортні витрати, телефонні рахунки тощо) організацій-заявників не є можливими.

Будь ласка, надсилайте Ваші заявки до 10.03.2017 включно. Заявки, надіслані пізніше, не розглядатимуться.

Будь ласка, заповніть формуляр повністю однією з мов за Вашим вибором, з обов’язковим долученням короткого опису проекту німецькою чи англійською мовами до російськомовної/україномовної заявки. Заявка має бути підписана двома відповідальними особами організації-заявника і надіслана поштою на адресу:

Генеральне консульство Федеративної Республіки Німеччина

Економічний відділ

просп. Дмитра Яворницького, 1 а, офіс 301

49005 Дніпро

Кожному заявнику електронною поштою буде надіслано повідомлення про отримання заявних документів. Розглядатимуться лише повністю заповнені заявки з планом фінансування.

Про результати конкурсу всіх заявників буде повідомлено електронним листом в квітні-травні 2017 року.

Важливе зауваження:

Заявки на участь у конкурсі мікропроектів Генерального консульства можуть подавати організації / об'єднання / установи з Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Луганської та Запорізької областей, які входять до консульського округу Генерального консульства.

З більш детальною інформацією та умовами участі можна ознайомитись за посиланням: http://www.donezk.diplo.de/Vertretung/donezk/uk/05/Kleinstprojekte_20201...