Прес-центр12 грудня 2018, 16:12

GOTOGLOBALMARKET: ВІД СТАНОВЛЕННЯ НА ВНУТРІШНЬОМУ РИНКУ ДО ГЛОБАЛІЗАЦІЇ БІЗНЕСУ

Державна установа «Офіс з просування експорту України» спільно з Дніпропетровською торгово-промисловою палатою, за підтримки Дніпропетровської ОДА, 18 грудня 2018 року організовує в м. Дніпро освітній захід-презентацію «Gotoglobalmarket: від становлення на внутрішньому ринку до глобалізації бізнесу».

До участі запрошуються підприємства, зацікавлені в розвитку експорту власної продукції для ознайомлення з практичними інструментами допомоги бізнесу від Державної установи «Офіс з просування експорту України», інфраструктурою підтримки експорту в Україні та вже існуючим досвідом експорту на прикладі підприємств регіону машинобудівної, пакувальної та харчової галузей.

Участь в заході – безкоштовна.

Місце: Дніпропетровська торгово-промислова палата, адреса: м. Дніпро, вул. Шевченка, 4, ауд. 301.

Обов’язкова попередня реєстрація шляхом заповнення форми за наступним посиланням: https://goo.gl/EvLrzi

Програма заходу для ознайомлення (http://cci.dp.ua/tl_files/data/curier/Events/2018/december/PROGRAMA%20OP...(PROEKT%20NA%2011.12).pdf)

Зі всіх організаційних питань щодо зазначеного заходу прохання контактувати з фахівцем українсько-німецького коопераційного бюро Дніпропетровської торгово-промислової палати Євгенією Бойко за тел.: (056)374-94-10 (12), bco@dcci.org.ua.