Прес-центр13 липня 2018, 10:07

«ГРАФІЧНИЙ РЕДАКТОР CRELLO ДЛЯ МСБ: ДИЗАЙН – ЦЕ ЛЕГКО»

Програма She Exports Офісу з просування експорту спільно з Depositphotos запрошують жінок-підприємниць та жінок на керівних посадах в компаніях з експортним потенціалом приєднатися до вебінару «Графічний редактор Crello для МСБ: Дизайн – це легко». 

Тема вебінару була обрана не випадково. За результатами опитування жінок в бізнесі, їм часто бракує ресурсів для створення маркетингових матеріалів, і водночас вони прагнуть навчитися створювати візуальні рішення та маркетингові матеріали самостійно.

В рамках вебінару менеджер з маркетингу графічного редактора Crello відомої компанії-експортера Depositphotos Євгенія Дичко пояснить:

як працювати з графічним редактором Crello та швидко трансформувати меседжи у графіку;
як робити анімований дизайн та створювати графічні рішення для соціальних мереж;
поділиться досвідом та секретами розробки та втілення в життя візуальної стратегії мікро-, малого та середнього бізнесу за відсутності ресурсів на дизайн.

Для закріплення матеріалу учасники вебінару отримають домашнє завдання, реалізацію якого прокоментують фахівці Офісу з просування експорту.

Час проведення: 17 липня 2018 року, 16:00 – 17:30

Онлайн-трансляція запланована на каналі YouTube Офісу з просування експорту – ExportPromotionOfficeEPO.

РЕЄСТРАЦІЯ до 16 липня 2018 року (включно) за посиланням: https://goo.gl/Avnt6K

Тренер –  Євгенія Дичко, менеджер з маркетингу графічного редактора Crello відомої компанії-експортера Depositphotos.

Модератор – Аліна Севастюк, Керівниця напрямку SheExports офісу з просування експорту.

Контакти для довідок

Координаторка Платформи She Exports Юлія Тахтарова (sheexports@epo.org.ua) та керівниця напрямку SheExportsОфісу з просування офісу Аліна Севастюк (alinasevastyuk@epo.org.ua, +380674628282).

Із питань співпраці та участі в ініціативах національної Програми She Exports Офісу з просування експорту – Керівниця напряму She Exports Офісу з просування експорту Аліна Севастюк (+380 (67) 4628282, +380 (44) 2536131, alinasevastyuk@epo.org.ua).