Прес-центр30 березня 2018, 10:03

ІІ НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ «ІНСТРУМЕНТИ ФІНАНСОВОЇ ТА ТЕХНІЧНОЇ ПІДТРИМКИ МСП В УКРАЇНІ»

24 травня 2018 року в ТПП України відбудеться II Національний Форум «Інструменти фінансової та технічної підтримки МСП в Україні».

II Національний Форум «Інструменти фінансової та технічної підтримки МСП в Україні» - це не тільки масштабна подія для підприємців та бізнесменів нашої країни, але й унікальна можливість отримати нові знання про актуальні інструменти фінансово-кредитної підтримки МСП, поспілкуватися з представниками міжнародних організацій, які надають гранти та реалізують програми підтримки бізнесу, отримати консультації від провідних українських банків, які працюють за міжнародними програмами підтримки МСП у різних галузях, щодо наявних програм підтримки компаній, взяти участь у роботі воркшопів та отримати практичні навики із заповнення бізнес-запитів та бізнес-пропозицій для їх розміщення у Європейській Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network) за програмою COSME тощо.

Оскільки розвиток МСП є пріоритетом для будь-якої розвиненої країни, як і у 2016 році, цьогорічний Форум передбачає досить насичену програму, цікаві дискусійні панелі, виставку фінансових інструментів підтримки МСП та воркшопи для представників бізнесу.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел. 044 586 40 67. Контактна особа - Євген Куруленко, керівник Проектного офісу ТПП України.