Прес-центр27 березня 2017, 11:03

IX міжнародної конференції з відновлюваних джерел енергії, заощадження енергії та освіти у сфері енергетики CIER-2017

За інформацією Посольства України в Республіці Куба у період з 31 травня по 2 червня 2017 р. у м. Гавана, Куба, заплановано проведення IX міжнародної конференції з відновлюваних джерел енергії, заощадження енергії та освіти у сфері енергетики CIER-2017.

Мета конференції – обговорення можливостей співпраці з іноземними компаніями, які зацікавлені у ринку відновлюваної енергетики Куби. Місце проведення – готель Habana Libre. Організаторами заходу є Центр вивчення технологій відновлюваної енергетики CETER, який входить до складу Гаванського Університету та Global Event Partners.

Конференція CIER-2017 надасть можливість отримати оновлену інформацію щодо секторів відновлюваної енергії на Кубі та в Карибському регіоні. Програмою заходу передбачена експозиція, семінари, обмін інформацією з науковцями та представниками компаній, заінтересованих у співробітництві на зазначеному напрямі.

Інформацію про захід та умови участі в ньому можна отримати на сайті www.cuba-renewables.com, за номером телефону +53 53727911 або по електронній пошті scorratge@gmail.com.