Прес-центр26 березня 2018, 09:03

Кущовий семінар з проектного менеджменту у місті Лисичанськ

Продовжуються кущові семінари з проектного менеджменту в Луганській області, метою яких є активізація роботи на місцях у цьому напрямі. 22 березня 2018 року команда мотиваторів та спікерів відвідала місто Лисичанськ.

Як й попередні цей захід організовано Центром Розвитку Місцевого Самоврядування (за підтримки програми U-LEAD) спільно з Луганською облдержадміністрацією для представники органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади м. Лисичанська та Попаснянського району.

Серед доповідачів - Игорь Агибалов (Igor Agibalov) (керівник ЦРМС) та Дмитрий Дрожжин (радник ЦРМС), Альберт Зинченко (Albert Zinchenko) (заступник директора Асоціації органів місцевого самоврядування).

Від Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності з тематики підготовки якісних проектних пропозицій та участі у конкурсах міжнародних партнерів виступив Михаил Снопенко - заступник начальника управління - начальник відділу міжнародної технічної допомоги та європейської інтеграції.

Позитивні відгуки, вдячність учасників та прохання продовжувати проводити такі виступи й організовувати подібні заходи значно надихає до подальшої плідної співпраці.