Прес-центр17 серпня 2017, 10:08

МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ UKRAINIAN FOOD EXPO

23-24 листопада 2017 року в столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б біля станції метро «Нивки», відбудеться міжнародна виставка продовольчої продукції Ukrainian Food Expo.

Організатор виставки – Рада з питань експорту продовольства (UFEB) запрошує переробників харчової продукції презентувати свою компанію та її продукцію 23-24 листопада 2017 року в Києві, у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» разом з іншими провідними виробниками готового продовольства, напівфабрикатів, органіки та нішевих культур, а також постачальників технологій та обладнання для харчової промисловості.

Тематика виставки охоплює усі напрямки харчової промисловості: м’ясної, молочної, кондитерської, масложирової, фруктово-овочевої, бакалійної продукції, напоїв, соусів, рибних продуктів та ін.

Серед відвідувачів виставки – крупні торгові мережі, мережі магазинів формату «біля будинку», представники інших сфер роздрібної торгівлі, товарних продовольчих ринків, оптово-роздрібних складів та баз, підприємств громадського харчування, іноземні закупівельники, фермери, логістичні компанії, а також кінцеві споживачі.

Компанія-учасник отримає незаперечні переваги від участі в Ukrainian Food Expo:

·                     безпосередній контакт з різними групами потенційних клієнтів в одному місці впродовж двох днів;

·                     використання самостійно облаштованої зони для бізнес-переговорів, що дозволить комплексно провести переговори зі всіма групами бізнес-відвідувачів;

·                     контакти з більш ніж з 30-тю іноземними делегаціями та торговими місіями, що являється значною економією часу та самостійний пошук іноземних покупців;

·                     можливість познайомити кінцевого споживача з вашим брендом під час дегустації та прямих продаж у зоні ярмарку-продажу, яка буде діяти в рамках виставки.

Більш детальну інформацію про виставку можна отримати за посиланням: www.ufexpo.com.ua 

Зв’язок з організаторами: http://ufexpo.com.ua/uk/contacts/