Прес-центр22 грудня 2017, 09:12

Офіс Торгового Аташе Генерального Консульства Турецької Республіки в м Одеса проводить низку Торговельних Місій

Офіс Торгового Аташе Генерального Консульства Турецької Республіки в м Одеса спільно з союзом експортерів в рамках декількох виставок проводить низку Торговельних Місій.

програма буде цікава дизайнерам одягу, виробникам товарів для дітей, виробникам меблів, харчової промисловості, представників АПК. Розрахована на 4 дні і представляє собою проведення B2B переговорів, зустрічей з турецькими виробниками / експортерами. Турецька сторона оплачує проживання в готелі, сніданок, трансфер аеропорт - готель - виставковий комплекс - аеропорт. Переліт Україна - Туреччина - Україна оплачується представниками українських компаній.

Щоб взяти участь необхідно заповнити анкету (всі поля анкети мають бути заповнені) і відправити її не пізніше зазначеного терміну на ел. адресу. Остаточне рішення про участь українських представників приймає Турецька сторона. Учасник повинен вільно володіти іноземною мовою (англійською, французькою, німецькою), повноваження приймати рішення про закупівлю товару. Після подачі анкети і в разі відбору, учасник - не може відмовитися від поїздки.

Детальну інформацію про участь і заповнення анкети можна отримати по тел. +38 (095) 550-09-19 (Казілова Аріна) або e-mail arina.kazilova@gmail.com

Ознайомиться з переліком виставки, а також завантажити анкету учасника можна за посиланням: http://export-ua.com/pagelink/aHR0cHM6Ly9kcml2ZS5nb29nbGUuY29tL2RyaXZlL2...