Прес-центр19 травня 2017, 15:05

Перший заступник голови облдержадміністрації Роман Власенко взяв участь у засіданні Ради Проектів, які фінансуються Урядом Японії та впроваджуються Програмою Розвитку ООН

Захід відбувся 19 травня 2017 року в м. Київ. Серед присутніх - пані Блерта Чела - заступник директора Представництва ПРООН в Україні; пан Мічіо Харада - заступник Голови місії, міністр-радник Посольства Японії в Україні; представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та керівництво Донецької області.

Протягом засідання були представлені та внесені на обговорення статуси проектів: «Відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій та Луганській областях», «Програма відновлення та побудови миру», «Економічне відновлення та реконструкція критично важливих об’єктів інфраструктури у східному регіоні України», які впроваджуються на території Луганської та Донецької областей.

Важливим моментом заходу було також подання списку нових об'єктів інфраструктури для відновлення в Донецькій і Луганській областях в 2017-2018 в рамках проекту «Економічне відновлення та розбудова життєво важливих об’єктів інфраструктури в Східних регіонах України». В Луганській області такими об’єктами визначено: водяну насосну станцію у с. Стара Краснянка; Новоайдарський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), смт. Новоайдар; та резервний об'єкт: Районне територіальне медичне об'єднання - Центральне стерилізаційне відділення та протитуберкульозний кабінет, Новоайдар.