Прес-центр19 cічня 2018, 11:01

ПОШУК ПАРТНЕРА З EEN

Європейська мережа підприємців (EEN) – це глобальна система, яка охоплює 64 країни Європи, Азії та Америки.

Залучення до EEN дозволить отримувати доступ до ринкової інформації, вирішувати юридичні питання, визначати потенційних бізнес-партнерів в Європі, отримувати підтримку інновацій та трансфер технологій. EEN налічує близько 600 партнерів і 6000 кваліфікованих експертів.

Діяльність EEN на території України почалася в 2011 році шляхом створення консорціуму EEN-Україна, до складу якого увійшли представники бізнесу і державних установ, а також наукові організації. Координатором консорціуму є Відділ Трансферу Технологій Інституту фізики НАН України, члени консорціуму – Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Торгово-промислова палата України, ТОВ «Нова Інтернаціональна Корпорація», Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Міністерство закордонних справ України, громадська організація «Споживач».

Діяльність EEN спрямована на підприємців, малий і середній бізнес, а також на науково-дослідні та конструкторські організації.

Мережа EEN надає наступні послуги:

просування власних інноваційних продуктів і технологій учасників для перспективних ділових партнерів, ліцензіатів або клієнтів;
допомога при пошуку необхідних нових продуктів, технологій або знань для розвитку вашого бізнесу чи задоволення конкретних потреб;
пошук бізнес-партнерів;
пошук партнерів для науково-дослідних та інших європейських проектів.

Експерти EEN допоможуть підготувати інформаційні матеріали для створення і розміщення профілю з вашим запитом або пропозицією, з використанням правильних кодів і ключових слів для оптимізації пошуку і відповідності вимогам EEN. Профіль Вашої компанії буде доступний всім зацікавленим партнерам протягом року.

ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ:

Скільки коштує розміщення профілю підприємства в мережі EEN?

Безкоштовно.

Якою мовою заповнюється профіль?

Оскільки EEN є міжнародною мережею, всі профілі компаній заповнюються англійською мовою.

Чи можу я самостійно зареєструвати свою компанію в EEN?

Ні, право реєструвати профілі мають тільки члени консорціуму EEN України.

Які ще можливості крім реєстрації моєї компанії можливі за допомогою EEN?

За допомогою EEN можна знайти постачальника товарів, послуг або технологій. Також мережа містить велику базу різних бізнес заходів.

 

Інформацію підготовлено Донецькою ТПП