Прес-центр27 червня 2017, 15:06

ПРЕДСТАВНИЦТВО ТПП УКРАЇНИ У ФРАНЦІЇ ПРЕЗЕНТУВАЛО ПРОЕКТ ПІДТРИМКИ УКРАЇНСЬКИХ ЕКСПОРТЕРІВ

Представництво ТПП України у Франції в партнерстві з ТПП Франції регіону РАСА (Прованс-Альпи-Лазурний берег) і Team Côte d'Azure запустили проект підтримки українських експортерів – «Наважся на експорт та мiжнародне партнерство!» Проект являє собою серію безкоштовних консультацій та майстер-класів по Skype від провідних міжнародних експертів з питань організації експорту і організації продажів у Франції та Європі. Перш за все ця інформація буде цікава представникам малого та середнього бізнесу, які хочуть експортувати свою продукцію на європейські ринки, а також великим компаніям.

«Якісний товар, коректне ціноутворення і розуміння особливостей європейських ринків –запорука успіху вашого бізнесу», – зазначив Сиріл Даріл, керівник департаменту міжнародного розвитку ТПП Франції регіону РАСА, директор Team Côte d'Azure, почесний консул Люксембургу у Франції.

«Європа відкрита до співпраці, нових контактів і бізнес відносин. Наважтеся на експорт!», - додала Тетяна Ревуцька, представник ТПП України у Франції, директор міжнародної компанії «Карго-Сервіс».

11 липня 2017 року експерти запрошують усіх бажаючих на консультацію «Як знайти партнерів і організувати комерційну діяльність у Франції і Європі?»

Консультації для українських експортерів безкоштовні.

Реєстрація за e-mail revutska.fr@gmail.com