Прес-центр22 червня 2018, 10:06

Презентація бюлетеню INVESTORS BOOK

Департаментом було розроблено INVESTORS BOOK, до якого наразі включено 25 провідних електронних стартап-майданчиків та інвестиційних компаній. 

В Україні останніми роками на всіх рівнях невпинно говорять про необхідність розвитку держави в інноваційному напрямку.

Стартапи - це основа розвитку інноваційних екосистем передових економік світу, до яких Україна, а саме й Луганська область має за мету долучитися.

Сьогодні в Україні приблизно 2000 стартапів, і це число постійно зростає. Загалом за останні 5 років українським стартапам вдалося залучити понад $400 млн.

Ми впевнені, що держава має підтримувати розвиток інновацій. Ми прагнемо висвітлювати ринок, надаючи майбутнім підприємцям, нещодавно створеним компаніям та засобам масової інформації найновіші матеріали про можливості збору коштів. Реалізація цієї ініціативи забезпечить нашим стартаперам більш якісні умови для втілення своїх ідей в життя.

Ми розглядаємо поточний бюлетень як початок проекту, та плануємо подальшу роботу по доповненню та вдосконаленню INVESTORS BOOK.

З нетерпінням чекаємо на підтримку цього продукту, тож починаймо втілювати у практику передовий досвід ринку та разом доводити, що варто ІНВЕСТУВАТИ В УКРАЇНУ!