Прес-центр6 березня 2018, 15:03

Проект "МОДЕЛЬ СТАРТАПІВ «СІКОРСЬКІ ЧЕЛЕНДЖ» ОБ’ЄДНУЄ ДОНБАС"

Друзі, з 20 лютого 2018 року на сході України стартував проект  "МОДЕЛЬ СТАРТАПІВ «СІКОРСЬКІ ЧЕЛЕНДЖ» ОБ’ЄДНУЄ ДОНБАС", фінансово та організаційно підтриманий Проектом «Зміцнення громадської довіри», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Місія проекту – перетворити перспективний, але знесилений війною східний регіон України на вітчизняну «Кремнієву долину», розбудувати мережу інноваційних кластерів, в яких молодь Донбасу зможе навчатися інноваційному підприємництву та перетворювати свої креативні ідеї в успішні стартап-компанії.

Проект передбачає розвиток інноваційного середовища у ВНЗ Донецької та Луганської областей як складової частини загальноукраїнської університетської інноваційної екосистеми.

Для виконання цієї місії залучені інноваційний холдинг «СІКОРСЬКІ ЧЕЛЕНДЖ» (м. Київ), міжнародні та вітчизняні тренери з інноваційного підприємництва.

12 березня о 15:30 відбудеться відкриття першої в Луганській області Стартап школи «Sikorsky Challenge» в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля.

Навчання у Стартап школі розпочинається відразу після відкриття тренінгом «Основи інноваційного підприємництва. Практика запуску стартапа»

 

Тренінг відбудеться 12-14 березня 2018 р.

Початок: одразу по завершенню церемонії

за адресою м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 59а, 227

 

Це – перший із серії тренінгів та інших навчальних практико-орієнтованих заходів. Навчальний цикл триває 2 місяці. Після завершення навчання передбачено участь перспективних проектів випускників Стартап шкіл у конкурсах, пошук  інвесторів та відкриття стартап-компаній.

Двері Стартап школи відкриті для всіх зацікавлених!

Триває прийом заявок на навчання у Стартап школі: http://bit.ly/2D0cbEH