Прес-центр26 cічня 2018, 14:01

СЕМІНАР-ПРЕЗЕНТАЦІЯ «ПІДТРИМКА МАШИНОБУДІВНОЇ ГАЛУЗІ СЕКТОРУ АПК»

Запорізька торгово-промислова палата запрошує до участі у семінарі-презентації на тему «Підтримка машинобудівної галузі сектору АПК в Україні. Дотримання вимог ЄС та майбутніх національних норм».

Захід проводиться в рамках Проекту щодо сприяння збільшенню можливостей для експорту українських підприємств до Європейського Союзу який реалізується за підтримки Good Governance Fund Уряду Великої Британії.

Загальна ідея Проекту: збільшити можливості для експорту малих та середніх українських підприємств до ЄС із використанням потенціалу поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі Україна-ЄС (DCFTA). Головний спікер зустрічі – Марк Геллєр, який має більш ніж 25-річний досвід підтримки урядів, організацій з підтримки бізнесу та компаній у виході на ринки ЄС.

В рамках проекту було відібрано машинобудівну галузь сектору АПК, яка має високий експортний потенціал та, станом на сьогодні, проводиться робота щодо започаткування партнерства з відповідною галузевою асоціацією ЄС з метою практичної передачі відповідних знань та досвіду, а також надання безпосередньої допомоги.

Семінар-презентація відбудеться 30 січня 2018 року в конференц-залі Запорізької ТПП, за адресою: бул. Центральний, 4. Початок о 12:00.

Реєстрація обов'язкова.

З усіх питань звертайтесь до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин Запорізької ТПП за тел.: 061-233-11-72,
е-mаіl: oso@ссі.zр.uа.