Прес-центр26 cічня 2018, 14:01

SheTalksClub. Зустріч-дискусія для жінок у бізнесі з експортним потенціалом

На базі Платформи She Exports Офісу з просування експорту триває серія зустрічей-дискусій SheTalksСlub з жінками, які надихають та мотивують, для власниць бізнесів та жінок на керівних посадах в експортно орієнтованих компаніях.

01 лютого 2018 року о 17:00 запрошуємо жінок-керівниць та власниць бізнесу на SheTalksClub за участі жінок із різних областей України та різних сфер діяльності, які поділяться власним досвідом розвитку бізнесу. Програма заходу передбачає історії українських жінок про те, як досягти успіху власницям бізнесу та жінкам на керівних посадах, та дискусію про Платформу She Exports Офісу з просування експорту.

Гості, які поділяться власним досвідом:

Ірина Мірошник, президент IMMER Group, членкиня правління European Rotogravure Association, членкиня Комітету стійкого розвитку EAFA/FPE. Входить до рейтингу 100 найвпливовіших жінок України (Журнал «Фокус», 2017).

Дар’я Антоненко, операцiйний директор ТОВ «Айсберг» Лтд (м.Одеса), засновниця та керуючий директор ТОВ «Айсберг–Азія» (м.Алмати, Республіка Казахстан), заступник директора Української Асоціації Виробників Електротехніки.

Ольга Філатова, власниця готельно-оздоровчого комплексу Edem Resort Medical & Spa (Львівська область). Переможниця премії «Людина Року 2015» у номінаціі «Краща інвестиція України. Нагороджена орденом Святої Анни за заслуги перед Батьківщиною.

Модераторка: Мар’яна Каганяк, Керівниця Офісу з просування експорту.

Захід відбудеться 01 лютого 2018 року о 17:00 в приміщенні UNIT.City, який надає організаційну підтримку, за адресою: Київ, вул. Дорогожицька, 1.

Участь у SheTalksClub можлива лише за умови онлайн-реєстрації та отримання підтвердження реєстрації Офісом з просування експорту.

РЕЄСТРАЦІЯ триває до 30 січня за посиланням: https://goo.gl/wWBeoe

Контакти для довідок:

З питань реєстрації – Координаторка Платформи SheExports
Юлія Тахтарова, +380 (95) 4036463.

З питань співпраці та участі в різних ініціативах національної Програми She Exports – Керівниця напряму She Exports Офісу з просування експорту Аліна Севастюк, +380674628282, +380442004438.

Інформація про Платформу She Exports:

Платформу She Exports створено Офісом із просування експорту (www.epo.org.ua) у 2017 році для підтримки та розвитку жінок-підприємниць та допомоги їм у виході на міжнародні ринки, таким чином, сприяючи зростанню експортного потенціалу України.

Ідейною натхненницею Платформи виступає Наталія Микольська, Торговий Представник України – Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі.

За висновками Європейської комісії, посилення економічної активності жінок до 2025 року може збільшити глобальний ВВП на 28 трильйонів доларів США (станом на червень 2017 року). Тому Україна має можливість покращити економічні показники, зокрема в експорті, завдяки зростанню впливу жінок-експортерок та кількості жінок-підприємниць.

Платформа She Exports працює за трьома актуальними напрямками:

ІНФОРМАЦІЯ: Платформа підтримує економічне розширення можливостей жінок в Україні шляхом розвитку експертизи у міжнародній торгівлі та навичок інноваційного підприємництва.

НАТХНЕННЯ: Платформа популяризує історії успіху українських жінок-підприємниць та експортерок.

ДІЯ: Платформа допомагає українським жінкам-експортерам успішно виходити на міжнародні ринки та розвивати бізнес-мережі на національному та міжнародному рівнях.

Офіс з просування експорту в рамках Платформи She Exports є офіційним верифікатором ініціативи SheTrades, започаткованої Міжнародним торговим центром (International Trade Center) і має на меті об’єднання до 2020 року 1 млн жінок-підприємниць із різних країн. Залучення у мережу SheTrades відкриває доступ до міжнародної спільноти підприємців та до освітніх матеріалів про експорт.

Дізнайтесь більше: https://epo.org.ua/poslugy-eksporteram/sheexports/