Прес-центр6 листопада 2017, 12:11

Третє засідання обласної координаційної ради

02.11.2017 в приміщенні готелю "Мир" (м. Сєвєродонецьк) відбулось третє засідання обласної координаційної ради з питань реалізації в Луганській області проектів, програм та ініціатив Європейського Союзу, ПРООН та інших міжнародних організацій.

Захід організовано відділом міжнародної технічної допомоги та європейської інтеграції Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської облдержадміністрації, за безпосередньої підтримки Програми розвитку ООН.

Відкрили засідання заступник голови Луганської облдержадміністрації Лішик Ольга, керівник Програми з відновлення та розбудови миру ПРООН Віктор Мунтяну та уповноважений представник Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Ірина Войнова.

Далі захід проходив під головуванням Дениса Денищенко, директора Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської облдержадміністрації, заступника голови координаційної ради.

Завдяки професіоналізму модератора - Олени Нижник, експерта Національної академії державного управління засідання проходило згідно з регламентом з максимальним залученням до обговорення присутніх.

Серед учасників були представники міжнародних організацій, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, виконкомів міських рад міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад.

В ході першої частини заходу були представлені основні напрями та результати роботи міжнародних партнерів в Луганської області у 2017 році та плани на наступний рік.

В другій частині проведено круглий стіл та відкриту дискусію з питань визначення нагальних потреб регіону, що вимагають посилення міжнародної підтримки. Також, обговорено шляхи покращення координації органів влади та міжнародних організацій задля підвищення ефективності міжнародної технічної допомоги, визначені завдання та напрями подальшої співпраці.

Висловлюємо вдячність за ідеї та допомогу в організації заходу нашим друзям з ПРООН: Наталії Ситникової та Мустафі Саіт-Аметову.

Командою відділу міжнародної технічної допомоги та європейської інтеграції Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської облдержадміністрації (Михаил Снопенко, Альона Горбаченко та Євгеній Целіщев) в роботі використовуються високі стандарти для організації заходів на найкращому рівні!