Прес-центр5 листопада 2018, 10:11

У СЄВЄРОДОНЕЦЬКУ ТА РУБІЖНОМУ ВІДБУДЕТЬСЯ ФЕСТИВАЛЬ-ЯРМАРОК "МЕДОВІ РІКИ ЛУГАНЩИНИ 2018"

 У СЄВЄРОДОНЕЦЬКУ ТА РУБІЖНОМУ ВІДБУДЕТЬСЯ ФЕСТИВАЛЬ-ЯРМАРОК "МЕДОВІ РІКИ ЛУГАНЩИНИ 2018"
ЧАС ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: 
10 листопада: м. Сєвєродонецьк, площа біля Сєвєродонецького міського Палацу культури, початок ярмарку о 10:00;
11 листопада: м. Рубіжне, площа Перемоги, початок ярмарку о 10:00
ОРГАНІЗАТОРИ
Захід організовує Асоціація бджолярів Луганщини «Медова Артіль». Фестиваль проходитиме за підтримки Луганської облдержадміністрації #департаментзовнішніхзносин, Агенції регіонального розвитку Луганської області, Сєвєродонецької міської ради, за фінансової підтримки Норвезької ради у справах біженців (NRC).
МЕТА ЗАХОДУ
Головною метою фестивалю є популяризація ремесла та виробів бджільництва серед громадян Луганської області, поширення знань про різновиди продукції бджільництва, активізація бджолярів та спонукання їх до об’єднання у сільгоспкооперативи. 
Для цього у перший день у м. Сєвєродонецьк о 12:00 в АРТ-гостинній Сєвєродонецького Палацу культури розпочнеться круглий стіл на тему: «Бджільництво як бізнес та особливості об’єднання в Асоціації». 
ОСНОВНІ ЗАХОДИ В РАМКАХ ФЕСТИВАЛЮ
Під час заходу проходитиме торгівля товарами бджільництва які виробляються представниками цієї галузі з усіх районів області.
Також проходитимуть майстер класи для дітей та дорослих, інформаційна кампанія щодо користі вживання продуктів бджільництва, вікторини та виступи місцевих творчих колективів.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
За додатковою інформацією звертайтесь до голови ГО Асоціацією бджолярів Луганщини
«Медова Артіль» - Міхєєв Антон, тел. +380 050 900 40 45