Прес-центр4 квітня 2017, 15:04

УКРАЇНА І ЛИТВА: ІНВЕСТИЦІЙНІ ТА БІЗНЕС-МОЖЛИВОСТІ

20 квітня 2017 року у Торгово-промисловій палаті України відбудеться конференція «Україна і Литва: інвестиційні та бізнес-можливості». Співорганізаторами конференції виступають ТПП України, Литовська та Вільнюська палати торгівлі, промисловості та ремесел, Український союз промисловців та підприємців, Посольство Литовської Республіки в Україні.

Партнери конференції: Міністерство економіки Литви, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Конфедерація промисловців Литви, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, Литовське агентство з житлового енергозбереження, Литовська асоціація з поновлюваних джерел енергії, Асоціація Східно-Європейського партнерства та інвестицій, публічне товариство «Відкрита Європа».

Програма заходу включає пленарну частину, в якій будуть висвітлені стан, перспективи та пріоритетні напрями українсько-литовського економічного й інвестиційного співробітництва, умови, переваги та проблемні питання ведення бізнесу в Україні та Литві, після чого відбудуться також В2В-переговори представників ділових кіл України та Литви.

У 2-й половині дня в рамках конференції працюватимуть 3 українсько-литовські робочі групи за наступною тематикою:

Співробітництво у сфері інформаційних технологій.
Передача литовського досвіду у сфері енергоефективності та охорони

навколишнього середовища.

Стимулювання інвестицій та бізнесу в Україні та Литві.

По завершенні їх роботи  відбудуться презентація традиційних литовських продуктів, зокрема, сирів, напоїв і випічки, та спілкування учасників у неформальній атмосфері. Більш детальна інформація про перебіг заходу викладена у програмі конференції.

Початок заходу – об 11.00, початок реєстрації – з 10.00. Вартість участі у заході – 360 грн.,у т. ч. ПДВ.

До участі у конференції запрошуються українські компанії, які мають наміри налагодити коопераційні зв’язки з Литвою у зазначених сферах.

У разі зацікавленості прохання до 14 квітня 2017 року підтвердити свою участь, надіславши до дирекції міжнародного співробітництва ТПП України заповнену анкету-заявку учасника (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2EGvwm6wltGqqfzYQCa_L5_7hiELf...) й оплативши свою участь у заході згідно з виставленим рахунком.

За додатковою інформацією просимо звертатися до дирекції міжнародного співробітництва за тел.: (044) 279-44 56, 279-64-06, факс: 279-44-56, е-mail: bea-ier@ucci.org.ua, boi-ier@ucci.org.ua.