Прес-центр9 листопада 2018, 14:11

ВИБІР РИНКУ ДЛЯ РОЗВИТКУ ЕКСПОРТУ

Офіс з просування експорту та New Fashion Zone запрошують всіх представників сектору легкої промисловості, які зацікавлені у виході на ринки країн Європи, на презентацію результатів дослідження «Вибір ринку для розвитку експорту компаній з сектору легкої промисловості. Групове партнерство та кооперація у рамках виходу на ринки ЄС», яке було проведено експертами Офісу.

В рамках дослідження було проаналізовано основні критерії, які впливають на перспективність ринків для експортної діяльності вітчизняних підприємств – демографічні показники, економічний стан регіону та споживацька активність, динаміка розвитку окремих продуктових сегментів.

Поміж іншого, матеріал містить і ряд практичних рекомендацій щодо визначення коду та походження товару, детальний опис вимог щодо одягу, який експортується до ЄС. 

Консультанти Офісу також представлять можливі шляхи співпраці Офісу з просування експорту з групою підприємств, зацікавлених у експорті до ЄС, та розкажуть про практичні інструменти допомоги від Офісу.

Подія відбудеться 29 листопада, 15:00 – 17:30. Місце проведення уточняється.

Модератор заходу: Марія Терехова, Голова Правління New Fashion Zone

Дана подія буде цікавою для:

  • компаній сектору легкої промисловості, які хочуть розширити коло країн для експорту або почати експортувати;
  • виробництв та фабрик, які працюють на виконання замовлень privatе label та хочуть розширити портфель клієнтів;
  • інших зацікавлених сторін.

Реєстрація на подію є обов’язковою, а кількість місць – обмежена. Організатори залишають за собою право відмовити у реєстрації після вичерпання квоти вільних місць.

Зареєструватися на подію можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmYP7l3n66OCwOpQiB0KZOD_C0zUUV...

Контактна особа: Юлія Порядіна, виконавчий директор New Fashion Zone: jp@newfashion.zone або +38 097 917 80 74