Прес-центр5 листопада 2018, 22:11

Відновлено Троїцьку загальноосвітню школу!

Сьогодні заступник начальника управління - начальник відділу зовнішніх зносин управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту Валентина Колесник, в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Ткачова, голова Попаснянської РДА Сергей Шакун (Shakun Sergiy) разом Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Шігекі Сумі та представниками Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відвідали Троїцьку філію Опорного навчального закладу «Попаснянська ЗОШ № 1». 
За період російсько-українського збройного конфлікту, під час активних обстрілів у 2015 році постраждала будівля закладу: спортивна зала (пряме попадання, знаходиться в аварійному стані), покрівля, другий поверх будівлі школи. 
Школа отримала допомогу від ЮНІСЕФ та Уряду Японії. Було відновлено і проведено ремонтні роботи другого поверху школи, відремонтовані вбиральні та покрівля. 
Завідуюча філії, Марина Верцанова провела екскурсію по школі, розповіла про відновлення та виклики, які стоять перед її керівництвом.
Щиро дякуємо нашим партнерам за всебічну підтримку та допомогу у складний для регіону час!