Прес-центр4 червня 2018, 14:06

Візит Надзвичайного та Повноважного Посла Латвійської Республіки на Луганщину

Сьогодні, 4 червня, Департаментом зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності була організована зустріч заступника голови, виконуючого обов’язки голови облдержадміністрації Юрія Клименка, заступника голови облдержадміністрації Ольги Лішик та директора Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Дениса Денищенка з делегацією Латвійської Республіки на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Юрісом Пойкансом.

Юрій Клименко ознайомив почесних гостей з поточною політичною та економічною ситуацією регіону та подякував представникам делегації Латвійської Республіки за надану області допомогу.

«Мешканцям Луганщини важливо відчувати, що вони не залишились сам на сам, а мають підтримку з боку країн Євросоюзу», ˗ зазначив заступник голови.

За словами Дениса Денищенка, для сталого розвитку регіону важливим на сьогодні є обмін досвідом з латвійськими колегами, особливо у сфері освіти.

Юріс Пойканс зазначив, що представники Латвійської Республіки зацікавлені та готові до співпраці з навчальними закладами Луганщини. Окрім того, вони розглянуть можливість прийняти дітей Луганської області до латвійських таборів під час канікул.

«Ми готові розглянути усі пропозиції до співпраці, поділитися нашим досвідом у впровадженні реформ та посприяти скорішому встановленню миру в Україні», ˗ відмітив Вельмишановний пан Посол.