Прес-центр23 березня 2017, 15:03

Всесвітня спеціалізована виставка "ЕКСПО-2017" Астана

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р.  № 917-р «Про участь України в Міжнародній виставці «Експо-2017» в Республіці Казахстан, м. Астана, Мінекономрозвитку разом з Держенергоефективності та Торгово-промисловою палатою України проводиться робота з підготовки до проведення вказаної виставки та залучення вітчизняних підприємств, зацікавлених в участі у заході.

Міжнародна  спеціалізована виставка "Експо" - це на  наймасштабніший виставковий захід, на якому демонструються найновітніші науково-технічні досягнення, перспективи розвитку, а також історія, традиції і культура держав усього світу.

Всесвітня виставка в Астані проходитиме впродовж 3-х місяців з 10.06 до 10.09.2017 року. Темою цьогорічного «Експо-2017» є найбільш актуальна й кричуща проблема сьогодення – альтернативні джерела енергії. Це сьогодні хвилює усю світову спільноту. Впродовж трьох місяців учасники і гості виставки будуть вивчати перспективи та отримання досягнень в галузі використання всіляких додаткових джерел енергії.

У разі зацікавленості підприємств щодо участі в роботі Національного стенду України на Міжнародній спеціалізованій виставці «Експо-2017» необхідно зв’язатися з представниками Торгово-промислової палати України.

Контакти: Дирекція виставково-конгресової діяльності ТПП України тел:(044)568-57-53; електронна адреса: enb-expo@ucci.org.ua