Прес-центр26 липня 2018, 15:07

Зустріч з делегацією національного та регіонального офісу Міжнародної організації SOS Children Village

Сьогодні, 26 липня 2018 року Департамент зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності організував зустріч голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з делегацією національного та регіонального офісу Міжнародної організації SOS Children Village на чолі з генеральним директором Міжнародної благодійної організації СОС Дитячі Містечка Україна Андрієм Чупріковим.

В заході також взяли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, начальник служби у справах дітей Раїса Родіна та заступник директора Департаменту – начальник управління стратегічних комунікацій Департаменту масових комунікацій Людмила Долгоновська. 

Під час зустрічі було укладено Договір про співпрацю між облдержадміністрацією та Міжнародною Благодійною організацією «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна».

Договір укладено з метою узгодженої діяльності сторін з реалізації у Луганській області Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки та права дитини на виховання у сім’ї.

Меседж організації – кожній дитині турботливу родину – транслюється за трьома напрями роботи: підтримка сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, послуги сімейним формам виховання та укріплення потенціалу.