Прес-центр16 травня 2018, 14:05

ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ЛІКАРІ БЕЗ КОРДОНІВ – БЕЛЬГІЯ»

Сьогодні, 16.05.18, Департаментом зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації була організована зустріч представників благодійного фонду «Лікарі без кордонів – Бельгія» з заступником директора Департаменту – начальником управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Юрієм Інкелевичем.

Від Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності на зустрічі була присутня провідний спеціаліст відділу зовнішніх зносин управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Вікторія Тютюнник.

Метою зустрічі було представлення нової Глави місії MSF Крістіни Фалконі, яке вперше відвідала Луганщину.

У ході зустрічі сторони обговорили загальну гуманітарну ситуацію у регіоні, перспективи роботи благодійного фонду «Лікарі без кордонів – Бельгія» у Луганській області.

Юрій Інкелевич подякував представникам благодійного фонду за увагу до Луганщини та виказав сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Крістіна Фалконі, в свою чергу, зазначила, що представники благодійного фонду «Лікарі без кордонів – Бельгія» розглянуть можливість відкриття свого представництва у місті Сєвєродонецьк.

Зустріч та переговори пройшли у дружній, діловій та конструктивній формі.