Прес-центр25 cічня 2024, 10:01

До яких лікарів із Сєвєродонецька можна звернутися у Дніпрі

У м. Дніпро за адресами вул. Бригадна, 11 (район ТК «Нагорка»), та проспект Олександра Поля, 22, приймають медичні працівники КНП «Консультативно-діагностичний центр» Сєвєродонецької міської ради.

Це, зокрема, терапевт, педіатр, уролог, хірург і хірург дитячий, окуліст, невропатолог та невропатолог дитячий, кардіолог, кардіоревматолог дитячий, гінеколог та онкогінеколог, дерматовенеролог, ендокринолог, інфекціоніст, ортопед-травматолог, отоларинголог дитячий та дорослий, гінеколог дитячий.

У медичному закладі безоплатно зроблять УЗД, мамографію, рентгенологічні дослідження, аудіометрію, плантографію, кольпоскопію, гістероскопію, гастро- та колоноскопію, обстеження зору на сучасному обладнанні.

Функціонують фізіотерапевтичний кабінет та денний стаціонар.

Проводяться лабораторні дослідження – клінічні, біохімічні, імуноферментні, на гормони щитоподібної залози, онкомаркери, інфекційна панель (вірусні гепатити, ВІЛ, опісторхоз, аскаридоз, токсоплазмоз, цитомегаловірус, бореліоз та інші).

Телефон реєстратури: 066 249 56 69.

Прийом ведеться як за попереднім записом, так і при безпосередньому зверненні до закладу – як для ВПО, так і для мешканців міста.