Архів новин

11 января 2024

Наших земляків консультуватимуть з пенсійних питань завтра в Дніпрі

Звернутися за вирішенням пенсійних питань можна до гуманітарного хабу Кремінської громади з 10:00 до 15:00.

Адреса: м. Дніпро, вул. В. Антоновича, 89.

Переселенців з Луганщини прийматимуть спеціалісти ПФУ нашого регіону.
 

Ми розраховуємо на вас у цей важкий для всієї України час, – Артем Лисогор на зустрічі зі студентами-медиками

У рамках робочої поїздки Рівненщиною голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор завітав до Луганського державного медичного університету.

1220 операцій та 3488 циклів хіміотерапевтичного лікування - Артем Лисогор ознайомився із роботою Луганського обласного клінічного онкологічного диспансеру на Рівненщині

Голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор сьогодні перебуває з робочою поїздкою на Рівненщині.

Зокрема, він відвідав КНП «Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер», який було евакуйовано з Кремінної.

Очільник Луганщини передав колективу медичних працівників спеціально обладнаний автомобіль «швидкої допомоги», препарати для лікування онкологічних захворювань та набори для стерилізації медичного інструментарію.

15 січня розпочнеться реєстрація на цьогорічну сертифікацію педагогічних працівників

1500 учителів початкових класів, по 1000 учителів математики та учителів української мови і літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової середньої освіти, а також 500 учителів історії та дисциплін громадянської освіти, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи, мають стаж педагогічної роботи не менше двох років, зможуть зареєструватися для проходження сертифікації 2024 року.

У п'ятницю в Полтаві луганчан проконсультують пенсійники

12 січня фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області проведуть прийом внутрішньо переміщених осіб нашого регіону, які мешкають у Полтаві.

Звернутися за вирішенням пенсійних питань можна буде з 9:00 до 15:00 до хабу Лисичанської громади.

Адреса: м. Полтава, вул. Пушкіна, буд. 115, каб. 16.
 

У Кропивницькому надає послуги адміністратор ЦНАПу з Сєвєродонецька

Щочетверга з 10:00 до 14:00 адміністратор Сєвєродонецького ЦНАПу приймає у місцевому хабі.

Адреса: м. Кропивницький, вул. Дарвіна, 25.

Телефон для консультацій: 066 784 46 12.

Фактична адреса Сєвєродонецького ЦНАПу: Дніпропетровська область, м. Дніпро, пр-т Петра Калнишевського, 27К.

Телефон: 050 446 22 40.

Двома тисячами українських книжок поповнилися полиці 30 хабів Луганщини

Їх безкоштовно одержано Луганською обласною універсальною науковою бібліотекою за проєктом «Підтримка промоції читання в Україні» та розподілено між нашими хабами.

Завдяки цьому на просторах 30 гуманітарних осередків сформовані бібліотечні полички з сучасним українськими виданнями.

Відвідувачі можуть отримати нові книги з різних галузей – з історії, психології, менеджменту, а також художню літературу.

На Лимано-Куп’янському напрямку знищено ще 50 одиниць ворожої техніки

Так, на одній із ділянок фронту на Куп’янському напрямку окупанти щоразу наступають тією ж самою дорогою, не змінюючи маршруту.

Наразі там вже виникла велика стоянка спаленої техніки росіян.

За учора на цьому напрямку відбито п’ять наступів противника. На Лиманському – ще шість.

Як повідомив начальник служби в’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, кількість ворожих атак знов повертається на показники, яких росіяни дотримувалися до похолодання.

Під час ліквідації авіабомби в Рубіжному загарбники влаштували фільтраційні заходи, сміття замість життя – на проєкти з ліквідації смітників окупанти виділили майже 400 мільйонів, попри негоду ворог застосовує авіацію і дрони

«Несприятливі погодні умови обмежують використання дронів та авіації, втім минулої доби росіяни вже ж змогли вдарити шістьма безпілотниками та завдати три авіаційні удари в смузі нашої відповідальності. Продовжують бомбардувати територію Серебрянського лісу. Важко було у Невському, яке знов потрапило від вогонь мінометів та артустановок противника», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.