Прес-центр4 cічня 2024, 09:01

Ірина Верещук доручила прискорити реалізацію проєктів «Укрпошта-Банк» та «Укрпошта-Ліки», що впроваджуватимуться у деокупованих населених пунктах

«Мета – не заробляти, а забезпечити людей на деокупованих територіях ліками та банківським послугами!» - заявив Генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смелянський під час онлайн-наради щодо реалізації проєктів «Укрпошта-Банк» та «Укрпошта-Ліки».

Головувала на заході Віце-Прем’єр-міністр України Ірина Верещук. Луганську область представляла заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

Ірина Верещук наголосила на необхідності дотримання усіх вимог ліцензій. Зокрема, програмне забезпечення щодо обліку препаратів та заявок на їх отримання має бути інтегроване до програми «Доступні ліки».

Для обслуговування Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей «Укрпошта» має організувати стаціонарний склад у м. Дніпро та облаштувати його холодильними установками.

Для переведення у практичну площину проєкту «Укрпошта-Банк» необхідно отримати відповідні погодження від МВФ та НБУ.

Проте, Віце-прем’єрка акцентувала на необхідності найскорішого виконання доручення Президента України щодо поліпшення обслуговування мешканців звільнених територій.