Прес-центр14 cічня 2024, 08:01

Невське під ударами авіації – в селі пролунало 14 вибухів, в «лнр» дозволили незаконний обіг спиртних напоїв до завершення президентських виборів, для встановлення дротового зв’язку в Сєвєродонецьку потрібно мати власний телефон

«Двічі за добу Невське зазнало авіаційних ударів. Вчора близько 12:00 в селі сталося 10 вибухів, увечері – ще чотири. Місцеві увесь день перебували в укриттях. Наслідки руйнувань наразі уточнюємо. Загалом росіяни здійснили 14 авіаційних нальотів, вдаривши ще й по Білогорівці та Серебрянському лісу. На землі вони намагаються тиснути поблизу Макіївки, але всі ці спроби відбиваються Силами оборони», – повідомив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

У так званій «лнр» до 1 квітня, тобто до завершення підрахунку голосів на виборах президента рф, дозволили обіг пива, пивних напоїв, сидру, пуаре, медовухи в полімерній споживацькій тарі обсягом більше 1500 мл, що вироблені на території «лнр» до 1 січня 2024 року.

Якщо простіше – на окупованій території триватиме продаж спиртних напоїв, виробники яких не отримали ліцензії, які необхідно було оформити під час інтеграції в законодавство рф.

Далеко не кожна особа, що залишилася в Сєвєродонецьку, може претендувати на встановлення стаціонарного телефону. Бо телефонні апарати в окупантів відсутні. Дротовий зв’язок за гроші проведуть, якщо тільки маєш власний телефон.

Є значні обмеження – за кордон телефонувати не можна, тільки на номери так званих «лнр», «днр» та рф.

Хвилина розмови коштує три рублі, навіть якщо телефонуєш до сусіда.