Прес-центр28 cічня 2024, 11:01

Рубіжанські лікарі надають допомогу в Харкові та Вінниці

Поліклініка КНП «Рубіжанська центральна міська лікарня» працює в м. Харків за адресою: вул. Георгія Тарасенка, 92-а (поряд зі станціями метро «Спортивна» (червона гілка) та «Метробудівників» (зелена гілка)).

Також прийом ведеться у хабі в м. Вінниця за адресою: вул. Максимовича, 43-б, допомога надається й в дистанційній формі (консультування пацієнтів в онлайн режимі).

Відвідувачі можуть звернутися до фахівців за 17 спеціальностями, створені й мультидисциплінарні бригади з паліативної допомоги.

Лікарня оснащена всім необхідним обладнанням для надання амбулаторної допомоги дітям та дорослим, а також фізичної та медичної реабілітації.

У закладі ведуть прийом ендокринолог, терапевт, невропатолог, щелепно-лицьовий хірург, ортопед-травматолог, офтальмолог, гінеколог, дерматовенеролог, хірург, психіатр, кардіолог, лікар з УЗД, анестезіолог, лікар з ФРМ, ерготерапевт, фізичний терапевт, психолог.

Обстеження та лікування проводиться з використанням сучасного медичного обладнання: рентген апарату, системи ультразвукової діагностичної, офтальмологічного, фізіотерапевтичного, реабілітаційного, обладнання для лазеротерапії, кольпоскопа, електрокардіографа.

У поліклініці проводяться лабораторні дослідження (загальноклінічні – аналіз крові, сечі, цитологічні дослідження), гормональні (гормони щитоподібної залози, репродуктивна панель, та інші гормональні дослідження), онкомаркери, інфекції (репродуктивна панель TORCH), урогенітальні інфекції, гепатити, біохімічні дослідження та інші згідно вимог НСЗУ).

Лікарня працює в зручний для пацієнтів час – з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00, вихідні – субота, неділя.

Медична допомога надається безкоштовно.

Телефони реєстратури: 0970474432, 0662775378.