Прес-центр26 cічня 2024, 09:01

Сертифікація-2024: Сьогодні розпочато додатковий період реєстрації

26 січня о 00:01 розпочався додатковий період реєстрації для участі в сертифікації педагогічних працівників 2024 року. Він триватиме до 30 січня.

У цей період подати заяви зможуть усі охочі вчителі початкових класів, математики й української мови та літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти, а також учителі історії та громадянських дисциплін, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи та мають стаж педагогічної роботи не менше двох років, — незалежно від квоти в тій чи тій області.

Реєстрацію вчителів кожної категорії для проходження сертифікації у 2024 році буде припинено достроково, у разі якщо визначена кількість осіб сформує бланки реєстраційних карток-заяв.

Процедура реєстрації (https://testportal.gov.ua/protsedura-reyestratsiyi/) для участі в сертифікації педагогічних працівників не завершується створенням реєстраційної картки-заяви за допомогою спеціального сервісу, а передбачає надсилання комплекту документів до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Усі документи слід надіслати не пізніше 30 січня.