Архів новин

16 августа 2016

Юрій Гарбуз: аграрії Луганщини намолотили понад 1 млн тонн зерна

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз привітав аграріїв Луганщини із завершенням жнив та зазначив:

«Сьогодні нам є чим пишатися: в області намолочено понад 1 млн тонн зерна, а це майже на 250 тис. тонн більше ніж у минулому році, урожайність збільшено на 8,5 ц/га. В умовах, коли третина області окупована, за обсягами збору зернових поступово ми виходимо на рівень до 2014 р».

На Луганщини визначили Стратегію розвитку Луганської області до 2020 року

Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму спільно з співрозробниками - експертами ПРООН обговорили напрямки актуалізації Стратегії розвитку Луганської області до 2020 року.

До кінця поточного року Збройні Сили України очікують поповнення ще на 25-30 тисяч контрактників

Кількість військовослужбовців за контрактом щомісяця збільшується в середньому на 6 тисяч осіб. За збереження цієї тенденції до кінця року Збройні Сили України розраховують отримати ще 25-30 тисяч професійних військових.

Нові орієнтири у працевлаштуванні учасників АТО

Створення додаткових стимулів для роботодавців у сфері працевлаштування демобілізованих учасників АТО є реальною підтримкою і допомогою у їх соціальній адаптації до мирного життя. 

На Луганщині визначили найкращих пауерліфтерів регіону

Днями у місті Кремінна на базі Луганського обласного центру «Олімп» відбувся чемпіонат області з класичного пауерліфтингу серед чоловіків та жінок.

На Луганщині зареєстровано 282708 переселенців

Станом на 11 серпня 2016 року в Луганській області міськими та районними управліннями соціального захисту населення зареєстровано 282708 внутрішньо переміщених осіб, які складають 246808 сімей. Із загальної кількості облікованих 22 675 – діти, 7 738 – інваліди, 207 551 – пенсіонери.

Капітальний ремонт Сєвєродонецького обласного музичного училища триває

Наразі триває капітальний ремонт концертної зали КЗ «Сєвєродонецьке обласне музичне училище ім. С. Прокоф’єва», а також процес тендерної закупівлі необхідного устаткування.

Питання якості ремонту доріг – це питання номер один, – Володимир Омелян

Уряд вже цього року може прийняти рішення про запуск системи FIDIC для контролю якості ремонту та будівництва доріг. 

Юрій Клименко: Артилерія бойовиків завдала удару по населеним пунктам

16 серпня вранці російсько-терористичні війська із самохідно-артилерійських установок обстріляли житлові масиви смт Врубівка та Комишуваха Попаснянського району. Про це повідомив журналістам заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.

Громадські об’єднання повинні переглянути свої установчі документи до 1 січня 2017 року

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 13.07.2016 № 440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру», відповідно до якої неприбуткові організації, які до 1 січня 2017 р. не привели свої установчі документи у відповідність з вимогами, встановленими пунктом 133.4 статті 133 Податкового кодексу України, та не надали копії таких документів контролюючому органу, виключаються після 1 січня 2017 р.

На Луганщині ворог обстріляв населенні пункти Новоайдарського, Станично-Луганського та Попаснянського районів

15 серпня вдень ворог з автоматичних гранатометів вів обстріл у напрямку села Жовте Новоайдарського району. Наші військовослужбовці були вимушені дати вогонь у відповідь.