Архів новин

22 августа 2016

Президент вручив нагороди видатним українцям з нагоди 25-ї річниці Незалежності України

Президент Петро Порошенко вручив державні нагороди видатним українцям з нагоди 25-ї річниці Незалежності України. Церемонія нагородження відбулася у Маріїнському палаці.

Мінсоцполітики: Ті, хто працюють у тіньовому секторі економіки, не можуть отримувати субсидію більшу, ніж ті, хто декларує дохід офіційно

Рішення про зарахування двох прожиткових мінімумів людям працездатного віку при оформленні субсидії покликане стимулювати населення до офіційного працевлаштування та сплати податків. У такий спосіб держава бореться з тіньовою економікою та прихованою зайнятістю, говорить Міністр соціальної політики України Андрій Рева.

Ви є фундаментом, надією нашої держави і незалежності - Президент вручив ключі від квартир службовцям СБУ

Напередодні Дня Незалежності України Президент Петро Порошенко привітав особовий склад Служби безпеки зі святом та вручив їм ключі від квартир.

Підрозділам ДСНС Луганської області передали 2 нові пожежні машини

Перший заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олег Мельчуцькийта голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз привітали працівників ДСНС Луганської області.

ПРОГРАМА ОСНОВНИХ ЗАХОДІВ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 25-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

24 серпня 2016 року, місто Сєвєродонецьк

 

Проведення Богослужбових відправ – молебнів за Україну

08:00  Храми та молитовні приміщення Луганської області

 

Покладання квітів до пам’ятника генералу-майору О.В. Радієвському

08:30  бульвар Дружби Народів

 

Виставка-ярмарок виробів майстрів декоративно-прикладного мистецтва, виставка досягнень промисловців та підприємців, виставка рушників, виставка робіт луганських художників, фотовиставка, виставка квітів «Прапор України - прапор миру»

09:30            Площа Перемоги

 

Команда Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки імені О. М. Горького взяла участь у триденному тренінгу з розвитку місцевих громад

Днями представники Луганської обласної бібліотеки взяли участь у триденному тренінгу з розвитку громад у рамках проекту «Підтримка стабілізації громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі».

21 серпня на попаснянському напрямку ворог нахабно порушував режим тиші

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко повідомив, що після нетривалої перерви російсько-терористичні війська близько опівночі з САУ здійснили обстріли у напрямку смт Тошківка.

Prozorro зменшує корупцію: результати опитування бізнесу

Підприємці вважають, що електронна система ProZorro суттєво (27%) або частково (53%) зменшує корупцію в державних закупівлях.