Архів новин

05 августа 2016

На Луганщину повернулися діти, які відпочивали в Івано-Франківській області

5 серпня заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик взяла участь у зустрічі 98 школярів із Новоайдарського району, які повернулися на Луганщину з Івано-Франківської області. Протягом трьох тижнів вони відпочивали в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку дітей «Опілля», що розташований у селі Добринів, що на Івано-Франківщині.

Поїздку для дітей організувала українська міжнародна громадська організація «Злучений Український Американський Допомоговий комітет».

У Луганській області відбулась урочиста церемонія підняття прапора Національного олімпійського комітету України

Урочиста церемонія, приурочена старту ХХХІ Літніх Олімпійських ігор,  пройшла сьогодні, 5 серпня, у Сєвєродонецьку на площі перед Льодовим Палацом спорту.

У Попаснянському районі відновлюються дитячі заклади

1 серпня завершено відновлювально-будівельні роботи у Новоіванівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Попаснянського району.

Інфографіка щодо відновлення медичних закладів в Луганській області

Інфографіка щодо відновлення медичних закладів в Луганській області

Володимир Кістіон розповів про плани щодо розробки стратегії розвитку українських доріг

До розробки стратегії розвитку українських доріг будуть залучені фахівці європейського рівня. На цьому наголосив Віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон під час інтерв’ю hromadske.ua.

Інформація про забезпечення соціальних гарантій учасників антитерористичної операції

Станом на 01.08.2016 на обліку в органах соціального захисту населення області перебуває 3601 учасник бойових дій, який безпосередньо брав участь в АТО; 12 інвалідів війни, інвалідність яких пов’язана із проходженням військової служби на території проведення АТО, та 33 члени сімей загиблих військовослужбовців-учасників АТО.

Юрій Клименко: у Рубіжному виявлено нелегальну АЗС

У Рубіжному виявлено нелегальну АЗС. Про це повідомив журналістам заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

Інформація про цінову ситуацію на споживчому ринку Луганської області

Цінова ситуація на основні продовольчі товари в області залежить від загальноекономічних тенденцій на споживчому ринку України.

У Лисичанську Юрій Гарбуз відкрив відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених Луганської обласної дитячої клінічної лікарні

4 серпня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз урочисто відкрив відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених Луганської обласної дитячої клінічної лікарні. У заході також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик та керівники структурних підрозділів ОДА.

Російсько-терористичні війська обстрілюють Луганщину

4 серпня вдень російсько-терористичні війська з автоматичних гранатометів здійснили обстріл у напрямку села Лопаскине Новоайдарського району.