Архів новин

14 ноября 2019

У Білолуцьку відкрили дитячий будинок сімейного типу

У Білолуцьку Новопсковського району сьогодні відбулося урочисте відкриття  двоповерхового дитячого будинку сімейного типу.

Його побудовано за рахунок субвенції з державного та коштів обласного бюджету. Це дасть змогу забезпечити сімейним затишком та теплом 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На відкриття будинку завітали заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Раїса Родіна, представники місцевих органів влади.

Єднаємо Луганщину: на мосту поблизу КПВВ «Станиця Луганська» встановлено перильні огородження

                                                          

Сьогодні працівники ТОВ «Укртрансміст» закінчили встановлення перильного огородження мосту.  

Також протягом дня укладено асфальтовове покриття в місці примикання 9-ї опори мосту до дороги та продовжено фарбування металевих конструкцій прольотної частини мосту.

 

Луганська обласна федерація кікбоксингу WAKO подарувала бібліотекам 11 тисяч книг

Способи підтримки бібліотек та виклики, що чекають на них у наступному році, обговорили під час засідання обласного бібліотечного «круглого столу». Захід відвідали заступник голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська та начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Аліна Адамчук.

Сергій Гайдай: ми обов’язково переможемо в оголошеній нам інформаційній війні

Сьогодні, 14 листопада, в облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Привітати зі святом знаних діячів цієї сфери Луганщини прийшов голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрацій Сергій Гайдай.

Сергій Гайдай закликав керівників територій працювати на попередження критичних ситуацій

«За півроку я побуваю в кожному районі, місті та селі Луганщини», – наголосив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай під час зустрічі з керівниками територій.

У Сєвєродонецьку відбувся саб-кластер з питань ґендерно зумовленого насильства

Засідання регіонального саб-кластеру з питань ґендерно зумовленого насильства проведений у спільному форматі з Робочою групою з питань захисту.

У саб-кластеру взяли участь представники міжнародних і громадських організацій, а також органів державної влади.

Радник голови Луганської облдержадміністрації Олексій Бабченко, який постійно перебуває в місті Золоте, зазначив, що після розведення військ у населеному пункті ситуація залишається  безпечною та контрольованою правоохоронними органами.

Представники з Луганщини долучились до Всеукраїнського семінару-тренінгу «Школа виховників джур – ІV»

Захід відбувся у Тернополі 9 та 10 листопада.

У роботі семінару-тренінгу взяли участь заступник директора з навчально-виховної роботи Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства Б. Губанов та вчитель Попаснянської ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів А. Береславський.

Під час заходу підбито підсумки курсу «Школи виховників джур», що проводився протягом року.

Учасники школи презентували свою роботу з проведення вишколів виховників і ділилися досвідом створених куренів гри «Джура» в різних областях України.