Прес-центр3 квітня 2018, 15:04

Академічний симфонічний оркестр підтримав міжнародний проект «Музичний табір»

30 березня Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії взяв участь у міжнародному проекті «Музичний табір» (Music Camp Internationl), який відбувся у місті Лисичанську завдяки ГО «Міст 3.10», обласній і місцевій владі та директору проекту, відомому диригенту Констанції Фортунато /США/.

Унікальна музично-освітня програма для дітей Луганської області пройшла вперше! Завдяки цій методиці 150 дітей мали змогу протягом тижня навчатися базовим навичкам гри на двох музичних інструментах, вивчати хоровий спів за підтримки професійних викладачів.

Побачити і почути приголомшливі результати цього «музичного кемпу» всі бажаючі змогли вже 30 березня на великому Гала-концерті, у Будинку культури міста Лисичанська. У фінальному етапі проекту діти демонстрували свій талант у супроводі Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії. Разом з професійними артистами оркестру вони виконали частину Симфонії № 9 Людвига Ван Бетховена, твори світової та української класики.

Раді були підтримати міжнародний проект Music Camp International, який покликаний змінити життя дітей, громад та країн через музику.